Ghent-Authentic's private live digital tours in Ghent + fragment video - English

Kristel Vereecken

One of our American clients commissioned a live, digital, tour of historical Ghent and the Ghent-Altarpiece with us. The assigment was clear: now that we can't make it to Ghent, bring Ghent to the US and makes us feel as if we were truly in Ghent. This is a short fragment of the result: Youtube Video

Nu de bezoekers niet meer naar Gent kunnen komen, brengen wij Gent naar de bezoekers! Volgend weekend zijn we met een private, customized 'Historical Tour of Ghent and the Ghent Altarpiece' te gast tijdens de Virtual European Flower Tour in Atlanta! Bring it on :)

https://faith-flowers.mykajabi.com/tour-details

#creativeincoronatimes

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.