Sfeervolle shoppingtoer tijdens de avondschopping op 7/4/2011 !

De eerste editie van de avondshopping was zo'n succes dat een tweede editie niet lang kon uitblijven!

Speciaal voor de avondshopping op 7/4/2011 kan er ook nu weer vrij inschreven worden op de Ghent-Authentic shopping toer. De wandeling start (en eindigt) aan het Marriotthotel (Korenlei) om 18u, kruist op bepaalde punten de chocoladeroute maar doet ook rustige verborgen hoekjes aan en duurt ongeveer 1 ½ uur. Inschrijven op voorhand noodzakelijk via info@ghent-authentic.com of telefonisch op 0498/10 99 61. Kostprijs: 10 euro/persoon, een lekkere attentie inbegrepen. Maximum 20 personen per gids. Inschrijvingen worden afgesloten op dinsdag 5 april 2011.

Reaktionen

Neue reaktion senden

Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.