Op naar de Ghent-Authentic herfst-en winterwandelingen, het lichtfestival en Track...

ghent authentic

De dagen mogen dan wel korten, de avonden worden kil maar de nazomer geeft nog niet op. Desalniettemin doe ik even alsof het winter is, alsof het buiten bitterkoud is. Ik kan de gloed van het haardvuur voelen terwijl ik aan het Ghent-Authentic winterprogramma werk. Ik heb zoals altijd massa's ideeën. Eén ding is zeker. Tijdens de wintermaanden zullen jullie je met Ghent-Authentic niet vervelen !

Er komen heerlijke 'koffie, shopping & chocolade toers' en 'Ghent by night' wandelingen waarop jullie vrij zullen kunnen inschrijven, er is 'het lichtfestival' eind januari (26-29/1/2012) waar we met ons speciaal voor het lichtfestival ontworpen programma 'Gent gloeit!' jullie harten zullen verwarmen en er is 'Track' (12/5-16/9/2012), hét evenement van 2012 waar we, in samenwerking met het Smak, jullie de ins & outs van de kunstwerken die 'Over the edges'- gewijs over de binnenstad verspreid zijn, zullen laten kennen.

Vooruitzichten genoeg dus. Tijd om weg te dromen terwijl het haardvuur langzaam uitdooft