Ghent-Authentic Winteractie: Koffie, shopping & chocoladetoer !

Chocolate
Handmade soaps...
Roasted coffee beans...
Boxes of chocolate
Handmade soap "Kisses from Ghent"

Nu de koude winterdagen eraan komen, zetten we onze 'Koffie, shopping & chocoladetoer' volop in the picture ! Tijdens de maand december stellen we deze wandeling bovendien uitzonderlijk open voor het grote publiek. Inschrijven hiervoor kan via Uitbureau (http://www.uitbureau.be/voorstelling2.aspx?VoorstellingId=1457 of tel. 09/233 77 88). 

De 'Koffie, shopping & chocoladetoer' voert je langs schitterende vaak verborgen winkelpanden in de Gentse binnenstad met onderweg heerlijke stops bij o.m. een typisch Gents koffie-etablissement en bij twee Gentse topchocolatiers. Een ideale aanloop naar de Kerst- en Nieuwjaarsaankopen!

Voor privérondleidingen op andere dagen/andere talen, reserveer tijdig via info@Ghent-Authentic.com of tel./sms 0498/10 99 61. 

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.