Nieuwe hotspot aan de Schelde: de Krook!

Schermafbeelding 2017-03-10 om 10.14.33

Vandaag opent de Krook, de spiksplinternieuwe bibliotheek van Gent! Reden te meer om onze 'hedendaagse architectuurtoer' langsheen Gentse architecturale 'landmarks' extra in de kijker te zetten. Voor architectuurliefhebbers, city freaks en iedereen die Gent eens op een andere manier wil verkennen. Go urban!

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Het wordt lente bij Ghent-Authentic!

De Krook, nieuwe hotspot aan de Schelde! Rondleiding hedendaagse architectuur. 'Go urban' en ontdek de architecturale 'landmarks' aan de Schelde met de gidsen van Ghent-Authentic!

Reserveer hier
Van Patershol tot 'Oer. De wortels van Vlaanderen', een unieke Ghent-Authentic combo!
In deze rondleiding vertrekken we in het Patershol en dompelen we ons onder in het harde dagelijkse leven van de kunstenaars en textielarbeiders in het 19de eeuwse Gent, om dan na 45 minuten vanuit de realiteit van het grauwe Patershol de zonovergoten schilderijen op Oer. De wortels van Vlaanderen’ binnen te stappen.
Reserveer hier