On the road as a role model for entrepreneurial starters in Ghent !

Since I won the title a month ago as 'De Gentse ondernemer/Gentse starter 2012', I became a role model for starting entrepreneurs in Ghent. Since then I get the honour to meet all kinds of entrepreneurial people, young and older, men and women, living or studying in Ghent with a positive attitude and a zest for life. 

Last week I met the students of Flyse (www.flyse.be), a group of entrepreneurial students of Ghent University and it was great to see, hear and feel how engaged they were to make the most out of their life. Going to inspire them, I got inspired by them. The energy was high and ideas were bubbling up. What a great way to spend an evening ! 

Reaktionen

Beste Kristel, Vorige

Beste Kristel, Vorige woensdagavond was ik getuige van jouw 'optreden' voor de Oost-Vlaamse mini-ondernemingen. Je deed dit met heel veel flair, passie en een enorme natuurlijke charme. Je boodschap was kort maar allesomvattend en oh zo geruststellend. Zelf ben ik op dit moment leerkracht, coach van telkens 2 mini's en ben ik in bijberoep/hobby met wijn en z'n verhaal bezig. Daarnaast bruis ik over van de ideeën die steeds aangewakkerd worden door alles wat ik hoor, zie, lees, ... . Maar ik besef ook dat ik daar niet per sé nu moet aan beginnen en nu moet realiseren. Het was fijn om dit ook door iemand anders bevestigd te krijgen. Dank je wel! Margo - coach van o.a. MiniMAS, 'die van de musical'.