Ghent-Authentic is Dé Gentse ondernemer/Dé Gentse starter 2012 !

De Gentse ondernemer/ de Gentse starter 2012 !
De Gentse ondernemer 2012: Alle winnaars !
De Gentse Ondernemer: interview met Zaki
De Gentse Ondernemer/De Gentse starter: Prijsuitreiking door schepen Mathias De Clercq

Wie had ooit kunnen denken toen ik in oktober 2010 Ghent-Authentic opstartte dat ik het begin 2012 tot 'Dé Gentse ondernemer/Dé Gentse starter' zou schoppen ? Ik in ieder geval niet. 

Toen ik met Ghent-Authentic begon,  ervaarde ik van sommigen steun maar van anderen scepsis. Wie zat er nu nog op een extra gidsenorganisatie te wachten ? Waren er dan nog geen gidsen genoeg in Gent ? Nee dus :)

Scepsis of bezorgdheid, het hangt ervan af hoe je het bekijkt, zijn nu eenmaal zaken waar je in België als starter mee te maken krijgt. Het bracht me niet van mijn stuk. Integendeel, hoe meer kritiek ik kreeg, hoe meer ik het Ghent-Authentic concept van alle kanten bekeek en onderzocht en ook hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat het plaatje niet alleen klopte maar bovendien dat het wel eens een gat in de Gentse markt zou kunnen vullen ! Een concept op maat van de klant met inhoud én met service gebracht door een team van topgidsen met veel positieve uitstraling en persoonlijkheid, dat zou het worden en dat is het vandaag ook geworden :) 

Het verhaal van Ghent-Authentic hoort ook thuis in een veel groter verhaal van ondernemen, van je leven in eigen handen nemen, van geloven in jezelf en je dromen ernstig nemen. Het is dat grotere verhaal dat ik als rolmodel de komende twee jaar wil brengen, een verhaal van ideeën en creativeit, van zaken loslaten en nieuw onbekend terrein betreden en het avontuur aan te gaan dat ondernemen zowiezo is. 

Meer info over 'Dé Gentse ondernemer/Dé Gentse starter' vind je bij :

- De Gentse Ondernemer/Invest in Gent

  Het Nieuwsblad/De Gentenaar

- De stad Gent

Reacties

Proficiat met de overwinning

Proficiat met de overwinning Kristel! Ik weet zelf maar al te goed dat je als starter dikwijls tegen een muur van scepticisme over je project aankijkt. Leuk om zien dat gedrevenheid en zaken-instinct nog steeds de bovenhand kunnen halen... Succes met de verdere groei van Ghent-Authentic!

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.