Kristel Vereecken - Digital Talk: het Lam Gods. Menselijk.Goddelijk.Geniaal. Een veilige, hartverwarmende onderdompeling in 's werelds meesterwerk

Kristel Vereecken
0010012010
Vele bedrijven, serviceclubs en vriendengroepen zijn op zoek naar een veilig, persoonlijk en hartverwarmend initiatief om elkaar te zien, om samen te kunnen genieten, om elkaar echt een plezier te doen en dit op een comfortabele en makkelijk te organiseren manier. 
 
Digital Talk Lam Gods: Inspirerende, live, online lezing door Kristel Vereecken (50 min + 20 min Q&A)
Prijs: € 750,00 + 21% BTW 
 
BOEKEN: stuur een mailtje met gewenste datum, startuur naar info@ghent-authentic.com 
Wat klanten zeggen:
 
"Dag Kristel, Ik wens je graag te bedanking voor de Digital Talk van deze middag over het Lam Gods ! Het was super. Klanten waren mega enthousiast ! De spits is er af. Op naar de sessies volgende week !! Groetjes, (Private Bank)"
 
"Dag Kristel, wat was het weer een fijne sessie gisteren. Dank je wel voor jouw begeestering en enthousiasme." 
 
"Beste Kristel, Wederom fantastisch bedankt voor de fijne uiteenzetting voor de leden van Rotary Antwerpen. Een heel leuke, toffe kunstgroep van vrienden. Beste groeten en tot de volgende",
 
"Beste allemaal,Hartelijk dank voor de organisatie van de DIGITAL TALK voor onze club PROBUS WAREGEM POTEGHEM.De reacties waren unaniem zeer positief - GENIAAL - proficiat voor de organisatie, de catering en vooral voor de spreekster Kristel Vereecken. Met vriendelijke groeten, "
 
" Beste, Nogmaals dank voor dit prachtig initiatief! Wij hebben echt genoten van deze fijne avond dankzij de zeer hoge kwaliteit van de spreekster, mevrouw Kristel Vereecken. Dankzij haar een nieuwe visie op het Lam Gods. Wij waren bij de gelukkigen die, net voor de lock-down, de Van Eyck tentoonstelling mochten bezoeken en zullen nu dank zij jullie zeker naar de Kathedraal gaan dankzij de aangeboden vouchers." 
 
Dag Kristel, de reacties na de uiteenzetting van gisteren waren enorm positief, waarvoor dank! Dankjewel! Groetjes, (Private Bank) - 2/6/2021
"Aan de hand van schitterend beeldmateriaal gaat Kristel Vereecken opzoek naar wat het Lam Gods ook vandaag nog zo inspirerend, geniaal en adembenemend maakt. Ze deelt haar gepassioneerde kennersblik op het Lam Gods, gaat verder dan het puur academische en kunsthistorische en verkentop geheel eigen wijze, ook de spirituele en de filosofische rijkdom van het Lam Gods. De lezing is interactief, actueel en bijzonder inspirerend" 
De spreekster in aktie: klik hier voor een kort stukje