'Gent verleidelijk licht' - Bezoek het lichtfestival met Ghent-Authentic !

Op 27, 28 en 29 januari gaat in de Gentse binnenstad, telkens van 18u tot middernacht, het nu al veelbesproken lichtfestival door.

Gedurende dit lichtfestival zullen een 20-tal internationaal gerenommeerde lichtkunstenaars de Gentse binnenstad in een sprookjesachtige, surrealistische gloed dompelen.

Speciaal voor het lichtfestival heeft Ghent-Authentic de wandeling 'Gent verleidelijk licht' ontwikkeld waarbij we ons laten leiden en verleiden en dieper ingaan op dat wat de lichtkunstenaars en de gebouwen die ze verlichten ons willen vertellen.

 

Vrije inschrijvingen op :

Donderdag 27/1 om 20u,
Vrijdag 28/1 om 20u30
Zaterdag 29/1 om 18u en om 20u30

Vertrekpunt: Aan het standbeeld voor het oude Justitiepaleis, Koophandelsplein Gent

Duur: 1,5u

Prijs: 10€ per persoon voor een rondleiding door gespecialiseerde gidsen, een lekkere Gentse attentie voor iedere deelnemer inbegrepen.

Inschrijven: Vooraf inschrijven noodzakelijk via email op info@ghent-authentic.com of telefonisch op 0498/10 99 61.

Privé/Groep: Privé(groeps)rondleidingen in het Nederlands, Engels en Frans mogelijk op aanvraag. Prijs: 120 €/groep/gids (maximum 20 personen per gids). Deze prijs is 21 % BTW en een typisch Gentse attentie voor iedere deelnemer inbegrepen. Factuur beschikbaar.

Comments

het was ijs en ijskoud, maar

het was ijs en ijskoud, maar zo ontzettend mooi. Onze gids deed zijn best om er een persoonlijk tintje aan te geven. Bedankt voor de mooie avond

Met z'n allen genoten van het

Met z'n allen genoten van het lichtfestival en de goed geïnformeerde (engelstalige) gids. Jammer genoeg was Gent vooral op zaterdag slachtoffer van haar eigen succes, gewoon TE veel volk om rustig van het parcours te kunnen genieten. Enkele lichtkunstwerken moesten we gewoon overslaan wegens de ellenlange rijen aan de ingang, o.m. Hotel D'Haene Steenhuyze en Aula Unief. Goede raad aan de organisatoren voor een volgende editie: het festival spreiden over minstens 6 dagen. Onze 2 Britse vrienden waren in elk geval serieus onder de indruk, niet enkel van het lichtfestival maar van de stad in 't algemeen. Eén van hun quotes was als volgt: "Ghent is definitely much more than just a historical town, it looks ahead into the future". Een mooier compliment konden ze me als Gentenaar niet maken... :-) Conclusie: Gent verlegt weer grenzen...

Er bestaan geen superlatieven

Er bestaan geen superlatieven genoeg om uit te drukken hoe we onder de indruk waren van het spektakel. Hopelijk komt er een vervolg.

leuke rondleiding met erg

leuke rondleiding met erg leuke gids, pluim voor jullie

We hebben genoten van het

We hebben genoten van het lichtfestival, niet in het minst dankzij onze Gids Sarah, licht in de duisternis (ook letterlijk!). Aanstekelijk en hartverwarmend enthousiasme... Bedankt Karolien en An

Wij waren heel tevreden over

Wij waren heel tevreden over de interessante rondleiding met de sympathieke gids!

We hebben heel erg genoten

We hebben heel erg genoten van de rondleiding en van de kunst. We zijn er nog meer van overtuigd geworden dat we toch wel bevorrecht zijn om in een van de mooiste steden ter wereld te wonen. Prachtige dingen gezien! Heel goede gids - ondanks massa volk en bevroren 'neuzekes'. Keep up the good work!

Wij hebben er van genoten en

Wij hebben er van genoten en Bertien is een supergids: heel beslagen en haar enthousiasme werkt aanstekelijk!