DE GENTSE FEESTEN 'OPERA-APERO' IS TERUG! BEHIND THE SCENES MET GHENT-AUTHENTIC

Opera

Wat: de Gentse Opera voor, achter en op de scène, maar vooral helemaal van u. Wedden dat u nadien niet meer uit de opera bent weg te slaan? 

Samen met de gidsen van Ghent-Authentic duiken jullie onder in de sublieme, intrigerende en nog steeds tot de verbeelding sprekende wereld van de opera. Kleine groepjes, een uniek bezoek voor, op en achter de scene waar het aan wow-momenten niet zal ontbreken maar ook een inkijk in datgene waar de Gentse opera vandaag voor staat, haar visie, ambitie en plaats in het internationale operagebeuren. Na het bezoek bent u weer helemaal mee ! Afsluiten doen we in stijl met een glaasje bubbels in de schitterende salons.

Waarom: kleine groepjes, de wow-momenten, de ruimte voor experiment en de onovertroffen Ghent-Authentic gidsen natuurlijk :-)

Voor wie: voor opera 'newbies' en operaliefhebbers maar vooral voor iedereen die zich wil laten meeslepen door al datgene dat de Gentse opera vandaag te bieden heeft.

Wanneer: elke dag tijdens de Gentse Feesten van 14 t.e.m. 21 juli 2018, voor data en uren zie Uitbureau

Boeken: individuele boekingen via Uitbureau.

Prijs: €19,00/p (€8,00/p voor -14j), inclusief verzorgd glaasje bubbels en ontvangst in de salons! 

Tickets zijn hier te koop

Comments

Heel leuk! Net deze ochtend

Heel leuk! Net deze ochtend met Sarah deze geleide wandeling gedaan. Leuk, interactief, plezant en ook leerrijk. Naast enkele gekende plekjes, toch op plaatsjes behind the scenes grdaan die een ander beeld op de opera geven.