Gent Versie 2.0. - na deze toer ben je weer helemaal mee!

Reep na openlegging Schelde - nieuwe hotspot in spe

Deze wandeling loopt van Leie naar Schelde en laat je de vele nieuwe hotspots die de Gentse binnenstad rijk is ontdekken. Gezien de meeste van deze plekken buiten de drukke toeristische plekken gelegen zijn, is de wandeling heel geschikt tijdens coronatijden. Bovendien zal u helemaal mee zijn met zowel het historische als hedendaagse Gent! 

Hoogtepunten:  Selectie uit de meest spectaculaire nieuwigheden en/of restauraties in het historisch centrum vb het Sint-Baafshuis, de Stadshal, nieuwe Maaseikparkje. Neuwe kunstwerken in de publieke ruimte van oa Michael Borremans, Chris Martin, hedendaagse architectuur zoals de Krook en andere hotspots aan de Schelde zoals vernieuwde Reep, Wintercircus en Boekentoren. 

Sfeer: urban, dynamisch, vernieuwend, hotspots, afwisselend. Kortom, u bent weer helemaal mee in Gent

Meest geboekt door: mensen die in Gent gestudeerd, gewoond, gewerkt hebben en de stad willen herontdekken, bedrijven uit het Gentse die met hun personeel eens iets anders willen dan het klassieke Gent

Prijs: Afhankelijk van de duur. U kiest zelf hoeveel tijd u aan de wandeling wilt besteden. Minimum 2u, al is 3u is aan te bevelen als je onderweg ook nog eens wil stoppen om iets te drinken.. 

Prijs  2u: € 350,00 (excl 21% btw), kan ook verlengd worden.

Privérondleiding - Max. 20p/gids. 

Supplement: lekkere stops onderweg, prijs al naar gelang selectie

OM TE BOEKEN: Stuur een e-mail naar info@ghent-authentic.com, of bel ons tijdens de kantooruren op +32 (0)9 269 52 18.

 

 

Comments

Dag Kristel, Zie hieronder.

Dag Kristel, Zie hieronder. Alles perfect! "Gids was heel gedreven en goed gedocumenteerd. Hoogtepunten uit de wandeling waren de Wolweverskapel en de trappen van de Vlerick school " Met vriendelijke groeten K. Batsleer - Stad Gent dep. samenleven, welzijn en gezondheid - Gent versie 2.0. - 3/10/2019